Проширувајќи го асортиманот на производи и услуги, со цел да ги задоволи во што поголема мера потребите и желбите на своите клиенти, Котевски Консалтинг  воведе продажба на сите видови осигурителни полиси.

Заштедете време и не правете дополнителни трошоци,  повелете во канцелариите во Штип и Скопје а и купете ја Вашата полиса за осигурување.