Котевски – Консалтинг е сметководствено биро со повеке од две децении работно искуство од областа на сметководствените услуги чија дејност е организирање на сметководственото работење на своите клиенти.

Долгогодишното искуство на тимот овозможува да понудиме врвна услуга. Нашиот професионален тим изработува пресметки од сите области на економското работење. Соработката со нас ви нуди сигурна и безбедна иднина.

Фокусирајте се на вашиот бизнис и остварување профит, а вашето сметководство е наша грижа. Пратењето на законските прописи и нивни измени е дел од секојдневието на нашиот тим.

Наша заложба  е да понудиме врвна услуга согласно законската регулатива, која е прилагодена на желбите и потребните на клиентите.

Нашиот тим е составен од обвластени лица со долгогодишно искуствово областа на финансиите,сметководствените услуѓи и даночниот систем кој е препознатлив по посветеноста и професионалниот пристап кон работата.